Новини Золочівщини
12:56, 07 вересня 2017
970
0

"Школярик" – НА ДЕНЬ ЗНАНЬ

Gazeta
Фото: НУС
Вересневий дзвінок скликав усіх школярів на шкільне подвір’я. Для одинадцятикласників цей дзвінок пролунає востаннє і вже зовсім скоро вони покинуть стіни рідної школи,завершивши цей багаторічний навчальний марафон, а для маленьких первачків лише відкриваються двері у цікаве шкільне життя.
1 вересня перший дзвінок сповістив учнів та вчителів Білокамінського НВК про початок нового навчального року. Оплесками присутні вітали випускників школи, а також тих, хто вперше ступив на подвір’я школи в ролі учнів.
Директор НВК Віра Конашевич вітала усіх присутніх з початком навчального року, побажавши успіхів учням й терпіння вчителям. Окрему подяку висловили районній адміністрації за чудовий подарунок – новий автобус «Школярик», який здійснюватиме підвезення школярів із навколишніх сіл.
Першокласники співали пісні, весело махаючи прапорцями під оплески батьків, після чого запустили блакитно-жовті кульки у небо. Випускники подарували першачкам книжечки та розмальовки, і провели на перший їхній урок.
Мар'яна БОЙКО
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.