Новини Золочівщини
12:01, 16 лютого 2018
560
0

Діти гвардійців – в гостях у маленького Ісуса

Діти гвардійців – в гостях у маленького Ісуса
Gazeta
Фото: НУС
Щоб на власні очі побачити рекордну композицію найбільшої Різдвяної шопки в Україні, діти військовослужбовців разом з військовим капеланом о. Юрієм Галабудою та деканом храму УГКЦ Блаженного Миколая Чарнецького о. Михайлом Сукмановським відвідали храм Святого апостола Петра у Тернополі.
Таким особливим витвором мистецтва францисканці вже тринадцятий рік поспіль заохочують містян та тисячі гостей з усієї країни побачити чарівне таїнство народження Ісуса і відчути дух Різдвяного дива.
Рухомий вертеп, де зображене ціле селище на пагорбах із хатинами, храмом, людьми, різноманітними птахами і звірятами цьогоріч поповнився Ноєвим ковчегом, пекарем та ковалем, виготовлення яких архітектор отець Косьма розпочав ще влітку.
Дітям надзвичайно цікаво було спостерігати за святими, що рухаються, за живими звірятами, за каруселлю, що крутиться та потягом, який мандрує через перевали, за маленьким Ісусом у яслах та всіма, хто прийшов відвідати Сина Божого і славити його народження.
Після відвідин храму юні глядачі вирушили до кінотеатру, де отримали неабияке задоволення від перегляду цікавого, веселого та позитивного дитячого фільму «Пригоди Паддінгтона 2» про силу справжньої дружби та про ведмедика, якому вдалося допомогти людям стати добрішими.
На згадку діти отримали листівки з зображенням цьогорічної композиції Різдвяної шопки та по-дитячому зворушливо подякували командуванню Навчального центру Національної гвардії України і святим отцям за таку цікаву подорож.
Група інформації
та комунікації Навчального центру НГУ
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.