Новини Золочівщини
13:19, 14 лютого 2018
1427
0

ВСЕ ЗАРАДИ КОХАННЯ

ВСЕ ЗАРАДИ КОХАННЯ
Gazeta
Фото: НУС
У неділю, 11 лютого, на сцені Золочівського РНД відбувся молодіжний романтичний вечір «Все заради кохання». Автор ідеї та режисер – методист музичного жанру Тетяна Козловська.
Присутні мали змогу насолодитись романтичними піснями у чудовому виконанні солістів РНД Ірини Цюрось, Ореста Масника, Оксани Квас, Володимира Посполити, Тетяни Козловської, Ірини Іванчишин, Юлії Лоїк та Ірини Лукаш.
Енергійними сучасними танцями, а також романтичними па розважали публіку танцювальні колективи «Іриски» (кер. Уляна Стадник) та колектив РНД «Первоцвіт» з модерною композицією «Удари серця» (кер. Юрій Сидорович).
Між виступами учасників дотепні ведучі Катерина Тихонова, Михайло Сернюк та Тетяна Вітка провели цікаві та веселі конкурси для глядачів, у якому чотирьом парам із залу було потрібно зізнатись в коханні без слів, зобразити літери українського алфавіту, жартівливий конкурс «Мумія». За перемогу в них учасники отримали символічні подарунки. Ще одним своєрідним приємним сюрпризом для глядачки, що сиділа саме на 14 місці в 7 ряді стала пляшка шампанського, яку їй подарували ведучі.
Завершив святковий вечір завершив популярний гурт «Відлуння» з відомими піснями «Сонце ласкаве», «Якщо любиш – кохай».
Свято відбулось за сприяння Золочівської міської ради та депутата Львівської обласної ради Юрія Сидоровича.

Єва ТОЦЬКА
Фото автора
 
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.