Новини Золочівщини
14:43, 18 січня 2018
744
0

РІЗДВО З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ

РІЗДВО З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ
Gazeta
Фото: НУС
У четвер, 11 січня, біля Золочівського РНД людно – усі поспішають зайняти найкращі місця. У залі панує чарівна атмосфера, лунають колядки, глядачі в очікування неймовірного дійства – концерту «Різдво з Україною в серці». Раз за разом зал оплесками запрошує на сцену артистів, і от, концертне дійство розпочинається.
Вінчую Вас, добрі люди.
Нехай тої днини,  тої години,
Вас Бог благословить, біда хай загине.
Худібка здорова нехай ся плекає,
Вогонь, град і хмари нехай Вас минають.
Христос ся рождає!
Першими до слова запросили отців храму Блаженного Миколая Чарнецького Михайла Сукмановського та Юрія Галабуду, які подякували усім, хто взяв участь в організації вечора.
«Сьогодні ми відчуємо «смак» свята завдяки цим творчим людям, які підтримують наших військових, й особливу вдячність висловити Анні Богачевській, яка зуміла усіх згуртувати. Безумовно, хочу подякувати хлопцям, які на передовій несуть військову службу, і ціною власного життя дарують нам радість для душі і тіла», – промовив отець Михайло й запросив усіх до спільної молитви.
Розпочала концерт переможець вокальних конкурсів та фестивалів, волонтер, дівчина, яка віднедавна склала присягу на вірність українському народу – талановита Анна Богачевська, заспівавши усім відому щедрівку«Щедрий вечір», що прозвучала зовсім по-новому. Також у цікавому та неочікуваному аранжуванні була виконана колядка «Нова радість стала». До концерту долучились Ірина Лукаш, Олег Габрієль, Наталія Дзюрман, Яночка Крамар, гурт «Відлуння», Олександр Михайлів , а виступи вокалістів супроводжувались танцювальними композиціями у виконанні Народного танцювального колективу «Первоцвіт» під керівництвом Юрія Сидоровича та Уляни Стадник.
«Тішуся, що у Золочеві виросла така талановита вокалістка, і пишаюся нею. Адже для кожного вчителя є гордістю той момент, коли його учень перевершує його самого», – привітала свою ученицю Марта Лозинська, викладач вокалу.
На завершення Анна виконала композицію «Молитва», а глядачі гучними оплесками підтримали усіх артистів, які взяли участь у цьому прекрасному концертному дійстві.

Мар‘яна БОЙКО
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.