Новини Золочівщини
15:26, 15 грудня 2017
632
0

Зустріч ветеранів із молодим поповненням

Зустріч ветеранів  із молодим поповненням
Gazeta
Фото: НУС
12 грудня 2017 року в клубі Навчального центру Національної гвардії України в рамках військово-патріотичного виховання гвардійців відбулася зустріч ветеранів Навчального центру з військовослужбовцями військової служби за контрактом військових частин прямого підпорядкування, які нещодавно призвані на військову службу.
У заході взяли участь голова ради ветеранів Навчального центру полковник в запасі Петро Кутинський, члени ради ветеранів: полковник у відставці Іван Купинка, підполковник у відставці Іван Василаш.
У своїх виступах ветерани зазначали: «Високий рівень довіри і поваги громадян до Національної гвардії України – це результат мужності та стійкості військовослужбовців НГУ. Завойовувати серця і розум людей часом куди складніше, ніж завойовувати території. Але довіра – поняття багатоаспектне. Одна справа повага до людей, які служать у лавах Національної гвардії України, а інша – бажання чи готовність самому одягнути однострій військового правоохоронця».
Також ветерани розповіли нацгвардійцям про свій шлях служби та історію Навчального центру, адже це вони, ветерани, у тяжкі післявоєнні роки, коли міста та села піднімалися з руїн, формували навчальну частину, на яку покладалися завдання підготовки молодших командирів та кваліфікованих спеціалістів для підрозділів військ.
На завершення вони звернулися до військовослужбовців: «Дорогі наші молодші побратими! Ми віримо у вашу відвагу та вірність Військовій присязі. Віримо в перемогу, у вільну, незалежну і єдину України. Знайте, що ветерани гордяться вами».

Петро Кутинський,
голова Ради ветеранів
Навчального
центру НГУ,
полковник в запасі
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.