Новини Золочівщини, Укрaїнa
12:18, 15 вересня 2017
827
0

Сім'ї гвардійців поєднались у дружню і велику родину

Сім'ї гвардійців поєднались  у дружню і велику родину
Gazeta
Фото: НУС
Сім’я – це перш за все душевний спокій, гармонія та затишок, можливість зануритись у безмежний вир сімейного життя.
З метою об’єднання військових родин, можливості поєднання своїх інтересів,  збагатитись поділом думок, та зрештою, цікавого проведення вільного часу в колі не лише знайомих, а й нових товаришів, у Навчальному центрі Національної  гвардії України провели спортивне свято під гаслом «Сім'я – це оберіг любові та підтримки». До надзвичайно цікавого дійства долучилось понад чотири сотні військовослужбовців, коханих дружин та напрочуд хороших та милих дітей.
Розпочалось сімейне свято із спільної молитви та хвилиною мовчання за загиблими вояками  на східних рубежах нашої Вітчизни за участю військових капеланів Навчального центру.
Начальник Навчального центру НГУ полковник Михайло Кулик  привітав усіх присутніх: « Я хочу подякувати всім гвардійцям за великий вклад у нашу спільну справу захисту нашої Батьківщини та розвиток Національної гвардії; коханим дружинам та нареченим, за те що у важку хвилину підтримуєте своїх чоловіків. Бажаю усій дітворі злетів у їхньому  сьогоднішньому бурхливому житті ».
Святкове дійство продовжувалось цікавими та корисними для малечі конкурсами. Приємно зазначити, що напрочуд позитивно насичена атмосфера передалась і батькам.
Посмішки були на лицях не лише у красивої половини людства, а й дітей, коли у веселих та запальних  іграх брали участь їхні батьки та чоловіки.
Надовго запам’ятається дітям та дружинам цікаві, веселі естафети, конкурси, адже була дуже насичена програма святкування, що поєднала всіх в єдину родину.
Приємні моменти життя завжди закінчуються гарними спогадими. Дивлячись на лиця усіх, хочеться запевнити,  що наша українська сімя – найкраща.

Майор Роман Сидорович
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.