Новини Золочівщини
12:47, 07 вересня 2017
700
0

Затишна і тепла "Вербиченька"

Затишна і тепла
Gazeta
Фото: НУС
Проект ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» – це комплексна ініціатива зі зміцнення потенціалу, спрямована на пропагування сталого розвитку в Україні.
Проект фінансується Європейським Союзом, співфінансується і впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні.
В рамках проекту ЄС /ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» керівниками Проекту було вирішено надати грантову допомогу двом дитячим установам Золочева, одним з яких є ДНЗ № 6 «Вербиченька». Таким чином 70 % суми сплачує Проект, 25 % – міська рада і 5% – громадська організація ДНЗ «Вербиченька». На загальних зборах головою проекту було обрано Лілію Владиславівну Марківську. Під її керівництвом на першому етапі було встановлено 48 вікон, а на другому – 40 вікон та 23 дверей.
«Ми щасливі, що стали учасниками цього проекту, адже тут навчаються наші діти і так хочеться, щоб в садочку було затишно. Не хочемо зупинятись на цьому і сподіваємось, що з часом нам вдясться замінити і канілазаційні труби, і опалення. Стараємось тільки для дітей», – прокоментувала завідувач закладу Ольга Ружицька.
«В зимовий період основним питанням є тепло в навчальному закладі, адже через поганий стан вікон страждають наші з вами діти. Проблема енергозберігаючих заходів є нагайна і дуже тішить, що у ДНЗ «Вербиченька» була створена громадська організація, яка взяла участь у розробці проекту «Енергозберігаючі заходи. Заміна вікон». За два роки був виконаний великий обсяг робіт, тому ініціатива громади сьогодні є надзвичайно важливою», – так оцінила співпрацю Христина Піддубна, муніципальний координатор Проекту.
Мар'яна БОЙКО
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.