Новини Золочівщини
13:54, 20 жовтня 2016
1225
0

На крок попереду

На крок попереду
Gazeta
Фото: НУС
 

 

 
У вівторок, 18 жовтня, у сесійній залі Золочівської міської ради відбулось урочисте вручення сертифікатів учасникам Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», що реалізовується у Золочеві за сприяння ЄС/ПРООН, які змогли реалізувати свої проекти у минулому році.
–  Проект  непростий не тільки за вимогами, але й за звітністю, – сказав заступник міського голови Золочева Богдан РИБАХА. – Однак сьогодні об‘єднання співвласників багатоквартирних житлових будинків, які пройшли цей шлях, знаходяться на крок попереду тих ОСББ, які тільки визначаються у своєму рішенні взяти участь у Проекті. Приємно, що таких ОСББ, які зуміли у минулому році реалізувати у себе проекти з капітального ремонту чи то даху, чи то фасаду, чи водопроводу, є аж вісім. Переконаний, що і ті ОСББ, які беруть участь у Конкурсі цьогоріч вдало доведуть все до завершення. Бачу, що мешканці мають бажання спільними зусиллями змінювати своє життя на краще, розуміють, що це їхнє житло і не бояться брати на себе відповідальність.
Окрім того, обласний кооординатор Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Ірина Галайко, спільно з муніципальним координатором  Христиною Піддубною провели навчальний семінар із цьогорічними учасниками Проекту ЄС/ПРООН.
Леся ГОРГОТА
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.