Новини Золочівщини
14:30, 14 липня 2017
856
0

Ми за чесні та прозорі стосунки

Ми за чесні  та прозорі стосунки
Gazeta
Фото: НУС
Минулого тижня міський голова Золочева Ігор Гриньків у Львові зустрівся із керівником ради торгових та інвестиційних радників канадського державного інвестиційного банку (найбільшого державного банку Канади). Рауль Мегра − головний фінансовий, торговий та інвестиційний радник інвестиційного банку Канади та президент «Оdesson financial corporation» в Торонто (фінансова інвестиційна та консалтингова компанія).
Як розповів міський голова Золочева Ігор Гриньків, під час зустрічі було обговорено ряд питань, що стосувались залучення інвестицій та створення робочих місць:
− У стосунках з інвесторами ми гарантуємо нуль корупції. Ми за чесні та прозорі стосунки. Ми зацікавлені, щоб у місті створювались робочі місця, щоб наші чоловіки й жінки не їхали за кордон за куском хліба, а залишались працювати тут, отримували достойну заробітну плату, щоб могли дбати про свої родини, розвивати наше місто. Рауль Мегра ознайомився із інвестиційними можливостями нашого міста і висловив зацікавленість у співпраці. Для детальнішого знайомства з нашим містом він приїде з візитом у Золочів у вересні цього року. І вже тоді ми покроково напрацюємо подальшу нашу співпрацю.

Леся ГОРГОТА
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.