Новини Золочівщини
15:48, 05 тра 2017
763
0

Зустріч шкільних друзів

Зустріч шкільних друзів
Gazeta
Фото: НУС
У суботу, 29 квітня, Золочівський НВК «Школа радості» гостинно відчинив двері, запросивши у рідні стіни своїх випускників на традиційний вечір-зустріч шкільних друзів.
Першою вітала гостей незмінний директор школи Ярина Дмитрівна Сухецька, яка відзначила змужніння недавніх учнів та наголосила на тому, що їх завжди раді бачити в школорадісній господі.
Під знайомі акорди вічно молодого вальсу присутні перегорнули сторінки шкільного фотоальбому, розглянули світлини тих років, поринули у  безтурботне дитинство, безтурботні шкільні будні.
Окрім того, усі мали змогу взяти участь у журналістському інтерактивному клубі, тим самим пригадали найяскравіші моменти навчання, шалені перерви, які відклалися в пам’яті назавжди. Залишили випускники і свої побажання для вчителів, школи .
Проте найщиріші вітання линули на честь ювілейних –  п’ятизіркових випускників 2012 року. Вихованці Н. І. Блозовської, Л.В. Заяць та Н.І. Бойко з трепетом згадували кумедні епізоди, які траплялися з ними під час навчання, ділилися своїми досягненнями та  дякували учителям не тільки за знання, а й за мудрі життєві настанови.
Окрасою вечора стали хореографічні композиції у виконанні колективу «Радосвіт» та пісня, у виконанні Христини Юрченко.
Школа пишається своїми  випускниками і завжди радітиме новій зустрічі з ними.
Неля Бойко, вчитель української мови та літератури
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.