Новини Золочівщини
14:25, 31 березня 2017
727
0

Добрий знак для гарного розвитку міста

Добрий знак для гарного розвитку міста
Gazeta
Фото: НУС
У Золочеві активно займаються озелененням. У вівторок комунальники спільно з працівниками міської ради висаджували живоплоти. До висадження живоплоту на вулиці Січових Стрільців до комунальників приєднались військовослужбовці Збройсних Сил України, бо ж поруч їхня військова частина і їм щодня доводиться тут проходити. Розуміють, що гарна тротуарна доріжка, вздовж якої росте зелень, це не просто окраса, а й безпека для пішоходів.
На вулиці Львівській спільно з працівниками КП «Золочівський ринок» та міським головою працювали нацгвардійці. Настоятель Костелу Успіння Пресвятої Діви Марії о. Михайло Голдович, проходячи повз, зупинився, з вдячністю говорить:
– Приємно, що наше місто щоразу більше розквітає. Що до озеленення приєднується щоразу більше людей. Бачу серед тих, хто працює, багато молоді. Це добре. Також приємно, що міський голова не гордує працею. П‘ятдесят років живу на цьому світі і досі не бачив, щоб так міський голова працював фізично з усіма. Це добрий знак того, що місто і надалі розвиватиметься.
Леся ГОРГОТА
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.