Новини Золочівщини
14:42, 24 березня 2017
898
0

Праця, що робить місто чистим і квітучим

Праця, що робить місто чистим  і квітучим
Gazeta
Фото: НУС
Традиційно у кожну третю неділю березня комунальники відзначають своє професійне свято – День працівників комунального господарства. Ми спілкуємо із майстром по прибиранню міських територій Золочівського МВЖКП, людиною з багаторічним стажем Галиною Йосипівною Загурською:
– Це свято особливе, сповнене глибокої вдячності, великої праці, щирої любові до краси нашого рідного міста. Мені особисто вкотре доводиться відзначати цей день, оскільки вже сорок років я працюю по благоустрою міста з різними робітниками. Хто б що не казав, але я вважаю працю комунальників вкрай необхідною, достатньо важкою, але такою, що прикрашає наше місто, хоч не завжди оцінюється деякими золочів‘янами.
Розпочала Галина Йосипівна свій шлях у Житлово-комунальному підприємстві у далекому 1977 році. За цей час на підприємстві змінилось майже десяток керівників. Порівнюючи свою відповідальність, об‘єм роботи та кількість двірників, майстер з благоустрою каже: «Коли я прийшла на роботу, на місто було 45 двірників, а зараз набагато менше. Об‘єм роботи звичайно збільшився, а робітників стало більш, ніж вдвічі менше. Колись двірникам чистку під бордюрами допомагали робити робітники по ремонту доріг. Я пам‘ятаю це, оскільки я ними керувала і поєднувала їхню працю із працею прибиральників. А сьогодні весь об‘єм роботи лягає на плечі прибиральників. Доводиться йти на прибирання вулиць, на яких нема закріплених двіринків. Також залучаємо їх на допомогу для висадження квітів. А квітів, як ви бачите, садимо багато, щоб наше місто було гарним та квітучим».
Галина Йосипівна зізнається, що до своїх підлеглих ставиться з розумінням, та нерідко дає їм  прочухана, бо роботи з благоустрою у місті багато, а Золочів заслуговує на те, щоб бути найохайнішим та найчистішим.
Вітаючи своїх колег та підлеглих Галина Йосипівна, говорить:«Бажаю усім міцного здоров‘я, благополуччя, добробуту взаєморозуміння, поваги, і нехай наша спільна праця і старання будуть завжди оцінені золочів‘янами».
Ірина ДОМАРЕЦЬКА
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.