Новини Золочівщини
15:10, 08 серпня 2016
1003
0

Подарунки дошкільнятам, школярам, пожежникам

Подарунки дошкільнятам, школярам, пожежникам
Gazeta
Фото: НУС
 
Ранок, 29 липня, ознаменувався приємною новиною – у Золочів вкотре приїхали друзі із міста Шьонінген: Почесний громадянин нашого міста Вольфганг Гофман та голова партнерського Товариства у Шьонінгені Петер Фос.
Гості приїхали з метою передати подарунки для ДНЗ №7 «Веселка», НВК «Школа радості» та пожежної частини.
Відтак дошкільнята отримали іграшки та особистий подарунок від Уве Грошвіца, котрий неодноразово передавав фінансову допомогу для садка.
НВК «Школа радості» подарували комплект парт та стільців. Зазначимо, що цьогоріч «Школа радості» набирає другу паралель першачків. То ж подарунок в пору.
Неабияк тішились допомозі пожежники, адже отримали комплекти вогнестійкого одягу та взуття.
Міський голова Золочева Ігор Гриньків, дякуючи партнерам за небайдужість, зазначив:
–  За двадцять років нашого побратимства ви стали для нас родиною. Надіюсь, що ваше коротке перебування в Україні буде приємним та корисним і вкотре залишить гарні спогади у Ваших серцях. Дякую Вам за співпрацю, за візит, за підтримку.
– Це є наш зовнішній вияв підтримки, – заявив пан Гофман. – Ми прибули у Золочів, щоб засвідчити, що протягом усього цього нелегкого для України та й Золочева часу Шьонінген не лише подумки був разом з українським народом, із золочів‘янами, котрі є добрими друзями, майже родиною.
Леся ГОРГОТА
Фто автора
 
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.