Новини Золочівщини
02:22, 17 жовтня 2014
1657
0

Дякуємо за відвагу

Дякуємо за відвагу
Admin
Фото: НУС

7 жовтня золочів‘яни вкотре зустрічали героїв, які провернулись із зони виконання антитерористичної операції. Більше місяця ці мужні чоловіки провели на Сході нашої держави, зокрема неподалік міста Щастя. А вже у вівторок старшого лейтенанта Іллю Шандра, прапорщиків Володимира Скляра та Василя Петришина зустрічали у Навчальному центрі НГУ з короваєм та квітами, тепло вітали мужніх воїнів із прибуттям на рідну землю рідні, близькі, колеги. Це саме той момент, коли обійми найщиріші, а поцілунки найпалкіші.

Також привітати воїнів прийшли заступник голови Золочівської райдержадміністрації Роман Сухецький та міський голова міста Золочева Ігор Гриньків.

– Сьогодні особливо приємно вітати від імені всього району наших героїв, які мужньо захищали нашу державу, – звернувся до присутніх Роман Сухецький. – Щиро дякую Вам за мужність, за відвагу. Вдячний Вашим сім’ям, які чекали Вас, молились, підтримували. Дякую усій золочівській громаді, яка підтримує армію та допомагає збройним силам. Вдячний усім, хто долучається до нашої майбутньої перемоги.

– Приємно сьогодні вкотре зустрічати наших героїв. Дорогі хлопці, громада нашого міста дякує вам за те, що мужньо захищаєте нашу державу, – зазначив міський голова міста Золочева Ігор Гриньків. Також міський голова вручив героям сувенірні тарілки із світлинами Навчального центру Національної гвардії України від мистецького салону "Вернісаж".

Традиційно вітали героїв  та подякували Богу і хлопцям за те, що вони повернулися живими, а також за мужність та героїзм священики о. Михайло Сукмановський та о. Юрій Галабуда, які самі уже не один раз супроводжували наших бійців на війну.

Війна залишить на кожному з них важкий відбиток: тавро війни. Можливо, вже скоро вони знову підуть боронити рідну Україну. Утім, після пекла, яке вони пережили, це вже не так страшно.

Леся ГОРГОТА

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.