Новини Золочівщини
21:31, 22 лютого 2016
1019
0

"ПО-МОДНЬОМУ" ВІД СТУДЕНТІВ КОЛЕДЖУ

Gazeta
Фото: НУС
21 лютого великий зал районного Народного дому, не зважаючи на негоду, був переповнений. Золочів’яни прийшли на виставу за твором Михайла Старицького «По-модньому», яку підготували студенти нашого коледжу.
Саме в цей день світова спільнота відзначає Міжнародний день рідної мови. А вистава, окрім інших проблем, висвітлює і проблему мови. Мода на одяг, речі побуту і на мову існувала завжди. Вистава показує нам людей позаминулого століття, які намагаються жити і говорити по-модньому. Але сьогодні їхня мова і поведінка викликає лише сміх. Не завжди те, що модно, є добрим і доречним.
Наші артисти чудово справилися із своїми ролями. Неперевершеною була Дзвонарська (Христина Недільська), чудово зіграла роль молодшої дочки Наталочки (Ірина Нагуляк). Звичайно ж, основний акцент був на головних ролях Зіньки (Марія Бригідер) та Вареника (Іван Новосад). Сміх викликала поява на сцені Сисоя (Юрій Сорока) та його матері Дембицької (Ірина Колюбінська). Невеликі ролі були у Овсія (Юрій Ткачук) та Вівді (Оля Лилик), але й вони чудово справилися із завданням.
Глядачі залишились задоволені побаченим і нагородили юних артистів гучними оплесками.
Особлива вдячність викладачам, які були натхненниками, організаторами та режисерами-постановниками: Юрій Ярославович Болюбаш – ідея, Андрій Анатолійович Козюра – головний режисер, Ірина Петрівна Чіпак та Ірина Юріївна Олійник – постановники та суфлери.
Володимир ЛІСОВИЙ
Відео Мар'яни БОЙКО
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.