Новини Золочівщини
12:19, 20 січня 2015
1467
0

Різдвяний вертеп у Шпиколосах

Різдвяний вертеп у Шпиколосах
Admin
Фото: НУС

«У Різдвяну ніч Бога просім нехай принесе радість усім»

У день Хрещення Господнього, під такою назвою відбулось дійство, як завершення Різдвяних свят, у Народному домі села Шпиколоси.

Художній керівник Надія Гуляк разом із директором Народного дому Марією Муц підготували чудову різдвяну виставу. Епізоди Різдвяної історії  переплітались з колядками і щедрівками, створюючи односельчанам і гостям, гарний різдвяний настрій. 

Глядачі на час вистави були нарешті відірвані від екранів телевізорів, святкових столів, і переміщені у різдвяну казку, яку майстерно їм показували артисти Вертепу: Андрій Козюра, Андрій Рибка, Ірина Луцишин, Назар Чепак, Ігор Величко, Василь Майданчин, Мирослава Гевко, Володимир Коваль, Андрій Муц, Наталя Муц, Христина Гайдар, Віталій Буняк, Тарас Здирко, Андрій Муц.

Їх підтримували колядники Петро Чепак, Дмитро Муц, Михайло Гуляк, Петро Чепак, Роман Рибка. А також щедрівниця Зоряна Муц.

Теплі оплески лунали як подяка за духовне піднесення всіх присутніх і за натхненну творчу працю самодіяльного колективу. Такі вистави потрібні завжди, а особливо у часи, коли  всі канали телебачення заповнені новинами про агресію або російськими серіалами про «гарне життя» – пияцтво, розпуста, бандитизм, війна, «менти». А ми сидимо і «черствіємо» біля  зомбоящиків.

У такому ж складі колектив вирушає у місто Трускавець, де 25 січня відбудеться другий етап обласного фестивалю зимового фольклору «Ой радуйся, земле…».

 Нехай і надалі натхнення не покидає наших артистів. Здоров'я, радості, любові і Божого благословення Вам.

Зіновій Гевко,

с. Шпиколоси

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.