Новини Золочівщини, Політика
10:00, 22 жовтня 2015
1051
0

А після виборів потрібно працювати

А після виборів потрібно працювати
Gazeta
Фото: НУС
У вересні цього року у Золочівському районному осередку «Об’єднання «Самопоміч» відбулась сесія стратегічного планування, яку провела голова обласного осередку політичної партії «Об‘єднання «Самопоміч» Парасковія Дворянин.
Важливою складовою стратегічної сесії стали постановка конкретних задач та розподіл завдань між учасниками, налагодження командної роботи, що є передумовою успішної діяльності будь-якої організації.
Впродовж двох днів тривало спільне обговорення цілей, напрямків діяльності після того як кандидати від Самопомочі прийдуть в органи місцевого самоврядування. А по завершенню – створення та затвердження спільного плану дій, блиск в очах і готовність втілювати всі задуми.
Вважаю, що такі сесії дозволяють «розкритись» колегам, сформувати навички командної роботи – чи не найголовнішого чинника у діяльності будь-якої організації, який, безумовно, є передумовою її успішності. Важливо, що кожен із нас уже сьогодні має чітке уявлення того, що робитиме після виборів в органах місцевого самоврядування. Ми окреслили першочергові завдання, які потрібно вирішити, а також ті завдання, котрі втілювати у життя доведеться впродовж кількох років.

 

Тарас КУЙБІДА:
– Для успішного впровадження реформ та управління змінами необхідна потужна згуртована команда, що об’єднується навколо спільних цінностей та бачення, і постійно прагне вдосконалення своєї діяльності, відповідаючи на виклики часу та потреби людей. Вже під час сесії стратегічного планування у нас вималювалось кілька реальних проектів, які ми втілюватимемо у життя. Це і реконструкція вулиці Героя України Степана Бандери, і створення рекреаційно-туристичної зони на базі міського парку «Здоров‘я», створення зон комфорту із доступом  до WI-FI тощо. Кожен проект розписали покроково: як і з чого починати, оцінили ризики та переваги. Одне слово – напрацювали завдання на кілька років уперед.

 

Леся ГОРГОТА:


 – Для досягнення якісних змін недостатньо мати команду, її необхідно згуртувати навколо спільних цінностей та бачення. «Об‘єднання «Самопоміч» – це люди, котрі розуміють, що легко не буде. Треба багато працювати, маючи перед собою довгострокові цілі. І при цьому ми опиратимемось на власні духовні цінності. Можна багато говорити про те, що потрібно робити і уявлення не мати, як це зробити. Серед нас – фахівці різних галузей: сільського господарства, освіти, медицини, економіки. Це люди, котрі мають авторитет у громаді, котрі не є простими спостерігачами суспільних процесів, а її творцями. У своїй роботі опиратимемось на їхню фаховість.

Лідери Всеукраїнського об'єднання обговорили власну місію, поділилися думками щодо бачення їхньої діяльності у майбутньому. Учасники сесії стратегічного планування провели аналіз внутрішнього та зовнішнього середовища, завдяки чому, на їхню думку, можна правдиво оцінити власні сильні та слабкі сторони.
За результатами сесії стратегічного планування було визначено основні напрямки роботи представників «Об‘єднання «Самопоміч» в органах місцевого самоврядування, а саме: розвиток сільськогосподарської галузі, ягідництва, кооперації серед селян Золочівщини, розвиток альтернативних джерел енергії, розвиток туристичної інфраструктури не лише міста Золочева, а й цілого району, створення рекреаційно відпочинкових зон тощо.

Ірина ДОМАРЕЦЬКА
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.