Новини Золочівщини, Львівщина, Політика
08:55, 21 жовтня 2015
956
0

Нові реалії вимагають дієвих рішень

Нові реалії вимагають дієвих рішень
Gazeta
Фото: НУС


 


 

 Україна заслуговує на позитивні зміни. Народ втомився від демагогії та популізму політиків, які щоразу напередодні чергових виборів намагаються вийняти з рукава виграшну карту обіцянок, сподіваючись на довірливість виборців. Але Майдан і Революція Гідності змінили нас. Ми потроху позбуваємось комплексу меншовартості, який нам нав’язували роками.
Настав час змінювати ситуацію, і така можливість у нас є. Проте для того, аби впроваджувати зміни у життя, недостатньо лише критично мислити, залишаючись осторонь від суспільно-політичних процесів. Пасивність і сподівання на те, що за нас хтось зі столиці виконає нашу роботу, призводять до зневіри і розчарування. Кожна людина повинна усвідомити власну причетність до творення нового громадянського суспільства – відповідального, національно свідомого, орієнтованого на європейське майбутнє.
Я прийняв рішення балотуватися у Львівську обласну раду, бо готовий брати на себе відповідальність за зміни, яких так потребує кожен із нас. Нові реалії вимагають дієвих рішень. Переконаний, що спільними зусиллями влади і громади ми зможемо прискорити процес реформ, діючи в межах повноважень органів місцевого самоврядування.
Багаторічний досвід роботи директора навчального закладу дає мені право заявити, що я добре знаю інтереси, потреби, смаки сучасної молоді. Мені близькі і зрозумілі проблеми жителів району, де я народився і виріс. Переконаний, що зумію гідно представляти та захищати інтереси Золочівщини.
Як і кожен українець, хочу бачити свою державу вільною, мирною, заможною, адже наш народ справді заслуговує на це! Так, я нова людина у політиці, але хіба не оновлення прагне наше суспільство? Українці чекають на прихід нових, незаангажованих людей з позитивним життєвим досвідом і чесним ім’ям, професіоналів своєї справи. Вважаю, що зможу бути корисним громаді. Саме тому я йду у депутати.

Андрій ЗАБРОЦЬКИЙ,
директор Золочівського економічного ліцею

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.