Новини Золочівщини
12:21, 09 квітня 2015
1032
0

Cпільна праця дає гарний результат

Cпільна праця дає гарний результат
Gazeta
Фото: НУС
Продовжуючи добру щорічну традицію прибирати наше місто перед Великодніми святами, золочів‘яни, як добрі ґазди, завжди відзначалися працьовитістю і завжди брали активну участь у загальноміських заходах, де спільна праця дає свій гарний результат – місто стає чистим та красивим. Тому добре розуміємо, що з наближенням величного християнського свята всім нам слід подбати про благоустрій та наведення належного порядку на вулицях, парках, скверах, відпочинкових зонах, житлових будинках та прилеглих до них територій, біля пам’ятників, на кладовищах та у місцях спільного поховання.
Учора у Золочеві, здається,  прибирали скрізь. До загальноміського прибирання долучились не лише комунальники, а й працівники та учні Золочівського професійного ліцею, військовослужбовці, працівники Золочівського УВГ, золочів‘яни.
Міського голову Золочева 1994–2002 рр. Ярослава МАКСИМОВИЧА застала за прибиранням на вулиці Бродівській:
– Ми традиційно багато років поспіль разом із сусідами спільно прибираємо не лише прибудинкову територію, – говорить Ярослав Іванович. –  Стараємось прибрати біля тротуарів, попідмітати. Хочемо жити у європейському місті, то і ставлення має бути до всього європейське. Це наша вулиця, наше місто. Дивуюсь часом, як на інших вулицях живуть заможні і свідомі люди, мають власні будинки, але чекають, що приїдуть комунальні служби і підметуть заїзд, приберуть біля паркану чи біля брами. Так не має бути.
Міський голова Золочева Ігор ГРИНЬКІВ вдячний всім, хто долучається до спільної праці:
– Цьогорічні погодні умови дещо відтермінували нам багато робіт із благоустрою. Тепер мусимо надолужувати. Тому сьогодні залучили до прибирання  комунальні підприємства міста, а це – МВ ЖКП, МКП «Золочівводоканал», КП «Золочівський ринок», МКП «Золочівтеплоенерго». Допомагають нам працівники Управління водного господарства, військовослужбовці Навчального центру Національної гвардії України, працівники та учні Золочівського професійного ліцею, ТзОВ «Золочів Еко Баланс». Спільно зробимо місто охайнішим, чистішим. Безперечно, силами комунальних служб міста постійно проводиться значна робота, направлена на прибирання та благоустрій, але й самим золочів‘янам необхідно підтримувати чистоту на власних подвір’ях та прилеглих до них територіях, привести в належний вигляд свої будинки, адміністративні та торгівельні приміщення, території загального користування. Приємно, що сьогодні поруч із комунальниками вийшли золочів‘яни, щоб прибрати біля власних домівок. Дотримання чистоти та порядку в місті повинно стати не сезонним, а постійним. Тож роботи буде багато ще і після свят.  Щиро дякую усім за розуміння. Дуже хотів би, щоб мешканці нашого міста цінували та поважали працю комунальників, щоб не було таких, які у Великодню суботу згадають про те, що завтра – свята і ввечері винесуть непотріб із дому на вулицю, до контейнерів. Великдень – свято для усіх, для працівників комунальних служб також.  
Чистота Золочева та його околиць повинні бути справою честі всіх жителів міста. Саме тому звертаюся до всієї міської громади з проханням зробити свій посильний внесок у підготовку міста до свят. Надіюсь, що всі підприємства, установи, організації та мешканці міста доведуть, що ми дійсно цінуємо працю, любимо і пишаємося нашим містом.
Пам’ятаймо, що наші вчинки є прикладом для наслідування для наших дітей i онуків. Тож, давайте покажемо їм приклад високої культури та збережемо свою маленьку батьківщину – рідне місто, для них i для себе, як дбайливі господарі. Адже ніхто, окрім нас самих, не зможе створити затишок i порядок, а відтак, i хороший настрій вciм, хто любить i шанує своє рідне місто.
Вірю, що це величне свято кожна золочівська родина зустріне з особливими сподіваннями на мир в нашій державі, подальше її відродження, що додасть нам сили і мудрості, аби творити на своїй рідній землі щасливе майбутнє.
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.