Новини Золочівщини
13:38, 26 березня 2015
1569
0

Червонолисті клени та понад 300 кущів самшиту

Червонолисті клени та понад 300 кущів самшиту
Gazeta
Фото: НУС
Роботами із благоустрою у Золочеві уже нікого не здивуєш. Тільки-но закінчили ремонт тротуару на вулиці Шашкевича, як одразу ж комунальники взялись впорядковувати територію вздовж нього.
Михайло КОРОВЕЦЬКИЙ, головний інженер Золочівського МВ ЖКП:
– Спільними зусиллями навпроти будинку № 15 було висаджено понад триста кущів самшиту, вздовж тротуару посаджено десять червонолистих кулястих кленів, а також декоративні кущі й інші насадження. Для довершеного загального вигляду цієї території ще потребує ремонту фасад цього будинку, але він є у приватній власності і ми можемо лише посприяти власникам робочою силою.
Ігор ГРИНЬКІВ, міський голова Золочева:
– 26 квітня нас чекає урочиста подія – освячення Храму Чесного і Животворящого Хреста Господнього. У Золочів завітає багато гостей. Робимо усе від нас залежне для того, щоб кожен куточок Золочева мав гарний європейський вигляд. Попереду нас чекає ще дуже багато праці. Вірю, що нам не забракне ініціативи, а при недостатку бюджетних коштів завжди знайдеться той, хто побажає зробити свій скромний внесок у справу благоустрою нашого міста. Так відбулось і цього разу – спільна праця об‘єднала працівників МВ ЖКП, КП «Золочівський ринок», МКП «Золочівводоканал», ТзОВ «Золочівагробуд», військовослужбовців Навчального центру Національної гвардії, учнів та майстрів Золочівського професійного ліцею. Щиро дякую їм усім. З приємністю дякую і тим благодійникам, які долучились фінансово до придбання декоративних зелених насаджень. А це ТзОВ «Альтеко-Захід» (5000 грн.), Володимир Драп‘ятий (3000 грн.), ТзОВ «Електроконтакт Україна» (2000 грн.), Золочівська райспоживспілка (1000 грн.).
Серед жителів міста багато тих, котрі щодня доводять власним прикладом свою повагу до громади та любов до нашого міста. Імена найдостойніших ми назвемо на урочистій сесії  з нагоди Дня міста Золочева.
Леся ГОРГОТА


 


 


 


 


Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.