Новини Золочівщини
16:23, 30 березня 2015
1235
1

Золочів’яни взяли участь у П’ятій конференції «Польсько-український кордон – шанс чи бар’єр для соціально-економічного р

Золочів’яни взяли участь у П’ятій конференції «Польсько-український кордон – шанс чи бар’єр для соціально-економічного р
Gazeta
Фото: НУС
26-27 березня 2015 року в Замково-парковому комплексі міста Красічина біля Перемишля (Республіка Польща) відбулась V міжнародна конференція «Польсько-український кордон – шанс чи бар’єр для соціально-економічного розвитку? Транскордонна співпраця – досвід, висновки, перспективи». Участь у конференції на запрошення голови ради Польсько-української господарчої палати доктора наук Яна DSC_0064Бестри взяв і міський голова Золочева Ігор Гриньків. 

Міський голова Золочева розповів про досвід в реалізації стратегії розвитку на прикладі міста Золочева. Доповідь викликала овації учасників конференції, адже серед потоку негативної статистики про економіку України, яка змушена боротисяDSC_0135 проти агресора зі Сходу ат про корупцію, яка поглинає нашу державу, учасники почули й більш оптимістичні факти, зокрема на прикладі нашого міста.

Колишній міністр економіки Яцек Пєхота, який очолює Польсько-українську господарчу палату, зазначив:

– Головною метою Польсько-Української Господарчої Палати є сприяння розвитку взаємовигідного економічного співробітництва DSC_0088між Польщею та Україною, зближення інтересів польських і українських підприємців, заохочення відповідної інвестиційної діяльності, формування іміджу Польщі та України, як надійних, перспективних та інвестиційно привабливих економічних партнерів. На прикладі українського Золочева ми побачили, як не маючи значного ресурсу, але маючи при цьому потенціал та бажання до змін, можна досягти визначеної мети. Звісно, що з такими містами хочеться співпрацювати.

Детальніше про візит делегації із міста Золочева у Польщу – у відеоматеріалах згодом. А також читайте інформацію у пресі.

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (1)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.