Новини Золочівщини
02:14, 22 грудня 2014
1248
0

Віра Форошківська – мати героїня

Віра Форошківська – мати героїня
Admin
Фото: НУС

Віру Форошківську привітали із присвоєнням звання «Мати-героїня» у сесійній залі Золочівської міської ради 11 грудня. Указом Президента України № 865 від 11.11.2014 р. Петро Порошенко відзначив державною нагородою Віру Євгенівну за материнський подвиг. Вітали матір-героїню заступник голови Золочівської РДА Роман Сухецький, який вручив посвідчення про присвоєння почесного звання, та секретар міської ради Дмитро Колодка.

Віра Форошківська народилася 8 лютого 1968 року у м. Золочів. Народила та виховала п’ятеро дітей Юрія, Олега, Соломію, Уляну  та Анастасію. Працювала у колгоспі ім. Чапаєва с. Городилів, ВАТ «Золочівська швейна фабрика», клініці неврології і реабілітації хворих клінічного госпіталю ДПСУ у м. Львові молодшою медсестрою до 2012 року.

Батько дітей Богдан Іванович помер у 2011 році. Віра Євгенівна повністю присвятила себе сім‘ї та вихованню дітей. Добра, спокійна, щира, працьовита, понад усе любить своїх дітей. Тому і виховує їх роботящими, слухняними, на засадах християнської моралі. Постійно піклується і надає допомогу старенькій свекрусі. Самі ж діти завжди допомагають матері і старенькій бабусі вести домашнє господарство.

Сини Юрій, Олег та дочки Соломія й Уляна закінчили Золочівську ЗОШ I-III ст. № 2, здобули професійно-технічну освіту.

Сім’я бере активну участь у громадському житті та у житті християнської громади церкви Св. Миколая Чарнецького в м. Золочів.

Наталія ЯНІШЕВСЬКА

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.