Новини Золочівщини
00:55, 10 грудня 2014
1090
0

Новосілля "Довіри"

Новосілля
Admin
Фото: НУС

2 грудня у кредитній спілці «Довіра» по-родинному тепло святкували новосілля. Впродовж року працівники ПП «Будсервіс» виконували ремонтні роботи у приміщенні, що на вулиці Бродівській. І ось настав довгоочікуваний день, коли правління та працівники кредитної спілки оселились у власному, не орендованому приміщенні.

Отець Степан Проць освятив офісні приміщення та поблагословив правління, працівників та усіх членів кредитної спілки «Довіра» на плідну працю, достаток та благополуччя:

– Ми прийшли сюди із добрим наміром. Найперше просимо у Господа Бога, щоб він благословив кожного з нас. Голова правління спілки Дана Іванівна Дзядига багато років працює у спілці, повністю віддається своїй праці. І саме тому сьогодні, найперше, прошу у Бога, щоб дав їй хороших друзів, добрих, щирих приятелів, тих соратників, з якими вона зможете розділяти все, що вважатимете за необхідне. Спілка, я переконаний, створена з любов‘ю і вона працюватиме багато років для людей. Хочу побажати Вам і вашим соратникам мудрості, наснаги, виваженості, завжди пам‘ятати слово Господнє: «Якщо ви робитимете все з любов‘ю, по тому всі впізнають, що Ви є моїми учениками.»

Вітаючи гостей, голова правління Дана Дзядига не оминула увагою жодного працівника, тепло розповіла про своїх колег, про членів спілки. Щасливими були присутні від того, що їхній колега директор Першого відділення м. Перемишляни Андрій Васильович Бондарчук  повернувся із зони проведення АТО, куди нещодавно був мобілізований. Ще однією приємною звісткою для спілчан було те, що Андрій Боднарчук після повернення із війни одружився. Отож, в цей день лунали щирі слова привітань і для новоствореної сім‘ї. І  величне «Слава Україні!»  лунало в залі.

Тарас Фалковський, заступник голови спостережної ради: 

– Дана Іванівна разом із колективом кредитної спілки «Довіра» мужньо сприйняли виклики сьогодення, мужньо здолали перепони. І вже сьогодні гостинно відкрили двері нового офісу. Кредитна спілка є для багатьох людей способом порятунку, способом вирішення життєвих проблем. То ж хочу побажати вдячних Вам клієнтів, і надалі розвиватись та Божого благословення.

Олег Сидорович, заступник міського голови м. Золочева:

– Від імені міської влади вітаю Вас із святом. Бо відкриття офісу є свідченням того, що Ви не зупиняєтесь на досягнутому, а впевнено крокуєте вперед. Бажаю Вам бути тими, до кого тягнутимуться люди, ставати для них підтримкою, надією. Хай люди і надалі Вам довіряють.

Іван Закала, начальник управління АПК Золочівської райдержадміністрації:

– Дійсно кредитна спілка «Довіра» багато років допомагає розбудовувати нашу державу. «Довіра» допомогла тисячам людей у нашому районі та за його межами. Щиро зичу вам впевненості та витримки у цій нелегкій праці на благо людей у новому офісі.

Щиро пивітали «Довіру» з новосіллям голова спостережної ради Степан Слобода, голова кредитного комітету Олександр Фесюк.

Дана Дзядига, голова правління кредитної спілки «Довіра»:

– Кредитна спілка «Довіра» працює уже 18 років. Пройшло, я вважаю, не так багато часу і «Довіра» стала доволі впливовою фінансовою структурою на наших теренах. Проте лише завдяки нашій спільній праці ми зростаємо економічно і духовно, покращуємо добробут людей, працюємо на їхню користь. І якби не ця спільна праця кожного із нас, ми б сьогодні не мали цього приміщення. Я вірю, що нас і надалі чекатимуть великі перспективи, бо працюємо, найперше, для людей.

Отож, відтепер кредитна спілка «Довіра» знаходиться на вулиці Бродівській (приміщення Гранд-базару, 2-й поверх). 

Леся ГОРГОТА

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.