Новини Золочівщини
14:36, 26 грудня 2014
1279
0

Відкрито громадський туалет у Золочеві

Відкрито громадський туалет у Золочеві
Admin
Фото: НУС

У Золочеві гостро стояла проблема громадського туалету. Колись громадський туалет знаходився в районі АС на вул. С. Бандери, та з незрозумілих причин його продали.

Наступна спроба – влаштувати громадський туалет у приміщенні міського кінотеатру також закінчилась безрезультатно. Власник його зліквідував.

24 грудня у Золочеві офіційно було відкрито громадський туалет. Охайне і тепле приміщення, оснащене сучасною сантехнікою з облаштованою кімнатою для осіб з обмеженими можливостями знаходиться на вул. Лермонтова. Отець Василь Проць освятив реконструйовану будівлю громадського туалету.

Богдан РИБАХА, заступник міського голови Золочева:

– Громадський туалет у центральній частині міста дуже необхідний, оскільки тут є велике скупчення людей. У наше місто часто приїжджають гості, тут є Навчальний центр Національної гвардії України, на центральній площі проводяться масові заходи. Сталось так, що у попередні періоди з об‘єктивних чи не об‘єктивних причин приміщення міського туалету було продано у приватні руки. До міської ради звертались постійно наші мешканці з проханнями відкрити у місті вбиральню. Розуміючи цю проблему, виконавчий комітет разом із депутатами вишукали кошти для проведення реконструкції колишньої кінобудки під громадський туалет. Роботи виконувались підприємством ТзОВ «Золочівагробуд». Вищенаведені будівельні роботи виконані якісно, відповідно до санітарно-будівельних норм. Отже, питання потреби міського туалету у Золочеві вирішене. Вже сьогодні туалет працює. Він розміщений у зручному для громадян місці. Також плануємо для зручності людей встановити вказівник, бо ще мало хто знає про це.

Міський громадський туалет працює щодня з 8 до 20 год.

Леся ГОРГОТА

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.