Новини Золочівщини
23:22, 25 вересня 2014
1562
0

Горджусь своїм колективом

Горджусь своїм колективом
Admin
Фото: НУС

14 вересня своє професійне свято відзначали працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Напередодні свята, 12 вересня, вітали із професійним святом працівників Золочівської районної служби Буського управління експлуатації газового господарства начальник Буського УЕГГ Антон Шевців, начальник Золочівської районної служби Ігор Волков, керівник профспілкової організації Іван Ковальчук та міський голова міста Золочева Ігор Гриньків.

«Я горджуся тим, що у нас є такий колектив», – вітаючи своїх підлеглих, зазначив Ігор Волков. Він подякував усім за сумлінну працю та побажав витримки і оптимізму у цей непростий для країни час, впевненості в реалізації всіх задумів і планів.

У цей день було відзначено кращих працівників грамотами.  Через воєнні події в державі працівники відмовились від квітів та в надмір урочистостей. А до традиційних слів привітань цього дня звучали побажання миру та перемоги.  У своїх виступах гості зазначали, що колектив має чим пишатися, адже вже багато років працівники управління забезпечують безперебійне газопостачання міста та району.

– Від злагодженої роботи колективу управління значною мірою залежить виконання великої кількості соціальних програм, зростання добробуту мешканців. Звичайно, в усіх здобутках — заслуга всього колективу, – наголосив Антон Шевців. – Кожного дня, запалюючи газ чи включаючи обігрів квартири ми рідко задумуємося над тим, що над таким елементом комфорту працює чимало людей, яких у народі називають просто газовиками.

Вітаючи газовиків зі святом Ігор Гриньків подякував усім за добру працю, забезпечення безаварійної експлуатації систем газопостачання у місті, професіоналізм та відданість справі, побажав усім здоров‘я, добробуту та миру. Також міський голова відзначив відданих своїй роботі працівників грамотами та сувенірами.

Сьогодні колективу управління належить вирішувати важливі перспективні завдання: забезпечити безперебійне та безаварійне газопостачання, досягти зменшення втрат природного газу, поліпшення надання послуг населенню.

Газовики гідно зустріли свято і хочеться їм побажати і далі працювати на благо нашого міста та району.

Леся ГОРГОТА

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.