Новини Золочівщини
01:52, 23 жовтня 2014
1115
0

За віддане служіння учням

За віддане служіння учням
Admin
Фото: НУС

В. О. Сухомлинський

З нагоди Дня працівника освіти відбувся урочистий захід у районному Народному домі. 3 жовтня освітян привітали народний депутат України Лідія Котеляк, голова Золочівської районної ради Володимир Недзельський, голова Золочівської РДА Іван Стецюк, заступник голови РДА Роман Сухецький, начальник Управління з питань освіти, молоді  та спорту Золочівської РДА Володимир Бартошик, та інші.

«Зичу усім доброго здоров‘я, великого позитиву від усього виконаного Вами, вдячних учнів та батьків, цікавих подій та належного поцінування Вашої праці. Нехай ніколи не забракне сили, енергії бути попереду, бути таким учителем, до якого завжди хочеться повернутися, порадитися та у якого можна вчитися ще багато років. На Вас покладають великі сподівання і від Вас залежить, хто сприятиме розквіту нашої держави у майбутньому», – побажала Лідія Леонідівна Котеляк.

Та, мабуть, найтрепетнішим моментом було те, коли зачитали привітання від бійців із зони АТО своїм вчителям – людям, котрі виховали із маленьких хлопчиків справжніх патріотів своєї країни. (Детальніше  – у матеріалі на 5 стор.)

«Своєю щоденною кропіткою працею Ви долучаєте наше підростаюче покоління до процесу пізнання світу, виховуєте високоосвічених моральних і патріотичних громадян. Щира подяка Вам за постійну щоденну турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість та високий професіоналізм», – долучився до привітань Іван Романович Стецюк.

 

На сцену були запрошені усі вчителі-новачки, котрі лише цього року приміряли на себе роль викладача.

Неабияким подарунком для усіх вчителів був виступ національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької з виставою «Блазні мимоволі» (фото внизу). Усі присутні отримали величезне задоволення від чудової гри акторів.

«Вітаючи сьогодні Вас, дорогі освітяни, я зичу нам усім, насамперед, миру у державі, аби все було гаразд у наших родинах, щасливої долі нашим дітям!», – на завершення побажала Людмила Мар’янівна Бохна.

Мар‘яна Бойко

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.