Новини Золочівщини
00:58, 29 вересня 2014
1233
0

Вони мужньо вистояли..

Вони мужньо вистояли..
Admin
Фото: НУС
22 вересня у Золочів повернулись із зони проведення Антитерористичної операції лейтенант Тарас Весна, старший сержант Павло Калашніков та старший солдат Володимир Семанчук.
Хлопці більш як півтора місяця мужньо вистояли на своїх позиціях, які постійно обстрілювались із важкої зброї агресора. Не покинули бойові позиції навіть тоді, коли побратими-резервісти відступили, залишивши їх під обстрілами. Після безперервного п‘ятигодинного бою, на щастя, прибула підмога і вдалось дати відсіч ворогу. Перебувши найважчі бої за Україну, за нашу державність Герої повернулись у Золочів.
– Наші серця були разом з товаришами.  Коли не було зв’язку – ми переживали, молилися, але вірили, що все буде добре. Ми підтримували чекали і вірили, що вони обов‘язково повернуться, – очікуючи хлопців, розповідали товариші по службі.
Героїв-БТРників зустрічали квітами та запашним короваєм заступник начальника Навчального центру Національної гвардії України з навчально-виховної роботи, полковник Володимир Удовиченко, перший заступник голови Золочівської райдержадміністрації Андрій Кукуруза, заступник міського голови Богдан Рибаха, декан Золочівський УГКЦ о. Михайло Сукмановський, товариші по службі, рідні, друзі.
Вітаючи героїв, заступник міського голови Богдан Рибаха, зокрема, зазначив:
– Уся золочівська громада сьогодні вдячна вам за ваш героїчний подвиг. Ви мужньо захищали кордони нашої держави на її східних рубежах, проявивши справжній патріотизм. Сьогодні усі ми низько кланяємось вашим  батькам, які виховали вас справжніми Героями українського народу. Низький уклін вам, Герої, за ваш подвиг і любов до України. Дякуємо за те, що повернулись живими.
Зустрічали чоловіків, які повернулися зі Сходу, під Державний гімн. А вони ще такі молоді, обвітрені полум‘ям війни, втомлені і щасливі не приховують зворушення, бо ж для них слова Державного гімну України – святі…
Леся ГОРГОТА
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.