Новини Золочівщини
17:47, 26 вересня 2014
1333
0

Мій татко повернувся з війни...

Мій татко повернувся з війни...
Admin
Фото: НУС

Суботнього ранку, 13 вересня, із зони проведення Антитерористичної операції повернулися понад 50 військовослужбовців військової частини 3007 під керівництвом заступника начальника Навчального центру НГУ, полковника Олександра Демчука. Понад п'ятдесят золочівських родин з хвилюванням та радістю, зі сльозами на очах зустрічали синів, чоловіків, братів та татусів...

Заступник начальника Навчального центру Національної гвардії України з виховної роботи, полковник Володимир Удовиченко, звернувся до бійців: «Шановні бойові друзі! Дозвольте від імені командування та всього особового складу подякувати вам за сумлінну працю, за той внесок в нашу перемогу, за те, що ви виконали всі завдання, які поставило перед вами командування, і приїхали живі та неушкоджені. Я хотів би нагадати про те, що не дивлячись на перемир‘я продовжується війна, війна продовжується на політичних фронтах, тактичних фронтах, гине мирне населення, гинуть військові. Та ми не повинні забувати про те, що маємо бути сильнішими». Під звуки військового оркестру з хлібом-сіллю та невимовною радістю зустрічали військових особовий склад Навчального центру, представники районної та міської влади, школярі.

Декан Золочівський УГКЦ, отець Михайло Сукмановський, бажаючи усім миру та Божого благословення, дякував бійцям за добру службу, а золочівській громаді за те, що фінансово підтримують військових.

 Щиро дякував золочів‘янам за фінансову підтримку військових полковник Володимир Удовиченко, який розповів, що уже надано допомоги на понад 500 тис. грн.

Ірина ДОМАРЕЦЬКА

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.