Львівщина
01:22, 22 грудня 2014
1145
0

Реанімобіль офіційно передали районній лікарні

Реанімобіль офіційно передали районній лікарні
Admin
Фото: НУС

У результаті багаторічної співпраці міст-побратимів Перемишляни та Скавіна (Республіка Польща) реалізовано ряд проектів. Це обмін досвідом офіційних делегацій, екскурсійні поїздки українських дітей у Польщу, а також відвідини скавінськими школярами міст Львова та Перемишлян. Співпраця триває постійно. Завжди є плани,  які при можливості, системно втілюються у життя керівництвом міст Перемишляни і Скавіна.

У кінці листопада цього року громада міста і гміни Скавіна безкоштовно передала для громади міста Перемишляни карету швидкої медичної допомоги. Цей реанімобіль облаштований на базі мікроавтобуса «Пежо-боксер» та цілком укомплектований  всіма необхідними медичними засобами.

21 листопада офіційна польська делегація, яку очолював заступник бургомістра  Станіслав Жак,  у складі представників скавінської міської ради та Товариства партнерських міст, урочисто передала автомобіль громаді міста Перемишлян.

Оформленням усіх документів, пов’язаних із розмитненням та реєстрацією автомобіля швидкої допомоги, безпосередньо займався Перемишлянський міський голова Олександр Зозуля та юрист міської ради Володимир Боднар. Після завершення всіх необхідних процедур автомобіль було передано Перемишлянській районній лікарні. У присутності головного лікаря   Богдана Лівого та  медичних працівників  міський голова  вручив ключі від реанімобіля.  Олександр Зозуля висловив слова вдячності польським партнерам за черговий вияв доброзичливості, що свідчить не просто про ділові  стосунки, а й  про міцну дружбу. Також  наголосив на тому, що ця карета швидкої допомоги є найновішою моделлю у парку автомобілів районної лікарні і стане надійним помічником для лікарів у порятунку життя  мешканців Перемишлянщини. Головний лікар Богдан Лівий від імені всіх медиків висловив вдячність громаді міста Скавіна, а також подякував міському голові за допомогу в оформленні документів.

Анна Вотум

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.