Львівщина
23:07, 21 вересня 2014
1366
0

Адресна допомога Перемишлянцям в АТО

Адресна допомога Перемишлянцям в АТО
Admin
Фото: НУС

Багато людей сьогодні долучаються до допомоги воїнам, які перебувають у зоні дії Антитерористичної операції. У місті Перемишляни вже тривалий час збирають кошти, речі, продукти харчування та багато іншого для потреб вояків.

Нещодавно за спільної ініціативи Перемишлянського міського голови Олександра Зозулі, керівників громадської організації  «Фундація Галичани» Юрія Танасійчука, Богдана Петріва та активного мешканця міста Зіновія Репети створено Фонд адресної допомоги перемишлянським воїнам в АТО. До цієї доброї справи також долучилися приватні підприємці міста.

13 вересня у приміщенні Перемишлянського історико-краєзнавчого музею відбулася відкрита зустріч активістів фонду, батьків та рідних солдат,ів які готуються чи перебувають в АТО, підприємців та просто небайдужих мешканців міста. Під час зустрічі Юрій Танасійчук розповів присутнім про реальну допомогу, яка зараз надається хлопцям із міста Перемишлян. Зокрема за кошти добродіїв придбано бронежилети, каски, тактичні окуляри та інші вкрай необхідні речі для захисту життя солдата.  

Зіновій Репета прозвітував про кошти, які зібрали, а також про те, на що вже використали їх частину.

Зустріч тривала в атмосфері взаєморозуміння, підтримки та прагнення реальної допомоги тим, хто своїм життям відстоює цілісність нашої держави.

Закликаємо всіх перемишлянців долучитися до посильної допомоги. Нехай наша поміч убереже героїв та забезпечить їм гідне перебування на захисті нашої держави.

Роксолана Гуніник

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.