Як замаринувати гриби

Якщо
ви любите такий делікатес, як гриби, то можна купити їх в будь-якому
супермаркеті в готовому вигляді в різних ємностях і з різними приправами. Але
особливо смачно і корисно замаринувати гриби можна самостійно.
Візьміть
півкілограма грибів. Вимийте їх і поріжте. Так само вам буде потрібно пів
склянки води (доброї води, якщо вам пощастило таку отримувати з-під крана
щодня, а якщо ж ні, то краще взяти очищену з бутля, без газу). У воду додати 5
горошин чорного перцю, 2-3 шт. лаврового листа і 2 столові ложки оцту.
Отриманим
розчином залити гриби і поставити на вогонь. Спочатку вам може здатися, що
рідини для даного обсягу грибів мало. Але не варто доливати воду! При
температурній обробці гриби почнуть віддавати свою рідину і від зайвої води,
яку вам захочеться додати, гриби почнуть розвалюватися і придбають
непривабливий вигляд. Тому не нехтуйте пропорціями з рецепту.
Гриби
повинні закипіти, а після зробіть вогонь помірним і так варіть 50 хвилин. Після закінчення часу вимкніть плиту і дайте
грибам охолонути.
До столу подавати з порізаними кільцями цибулі і злегка полити соняшниковою олією. Можна так само додавати зелень. Смачного!