ОДПІ
06:46, 04 липня 2023
106
0

Чи можливо здійснити первинну процедуру реєстрації в Кваліфікованого надавача ЕДП ДПС через мережу Інтернет?

Чи можливо здійснити первинну процедуру реєстрації в Кваліфікованого надавача ЕДП ДПС через мережу Інтернет?
Gazeta
Фото: НУС
Золочівська ДПІ нагадує, що первинна процедура отримання електронних довірчих послуг від Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Державної податкової служби України не передбачає можливість реєстрації заявників через мережу Інтернет.
Відповідно до вимог Регламенту КНЕДП ДПС заявник має бути особисто присутнім під час первинної процедури реєстрації.
Пункти обслуговування:
м. Львів, вул. Стрийська, буд. 35, каб. 136 , тел.: (032) 297-35-05
м. Дрогобич, вул. Шевченка, буд. 9, каб. 102. тел.: (032) 441-02-40
Реєстрація користувачів: пн - чт з 8:00 до 17:00 , пт з 8:00 до 15:45.
Детальну інформацію щодо процедури реєстрації можна переглянути на вебсайті КНЕДП ДПС (https://ca.tax.gov.ua) у розділі «Отримання електронних довірчих послуг».

Як подати Заяву про включення до Реєстру волонтерів через Електронний кабінет

Золочівська ДПІ повідомляє, що подання заяви про включення до Реєстру волонтерів в електронній формі в Електронному кабінеті можливо у режимі «Заява до Реєстру волонтерів» у ЕК «Для громадян» або у «Введення звітності» режиму «Додатково».
Для подання заяви потрібно:
- пройти ідентифікацію,
- увійти до особистого кабінету,
- обрати режим «Заява до Реєстру волонтерів» у ЕК «Для громадян»
або
- заповнити форму F1308302 у «Введення звітності» з режиму «Додатково»,
- підписати та надіслати заяву до контролюючого органу.

Яку інформацію зазначає фізична особа в рядках «Адреса реєстрації місця проживання» та «Адреса фактичного місця проживання» під час заповнення заяви за ф. № 5ДР?
Золочівська ДПІ повідомляє, що під час заповнення заяви про зміну даних, що вносяться до облікової картки за формою № 5ДР у рядку «Адреса реєстрації місця проживання» фізична особа – громадянин України зазначає адресу реєстрації місця проживання відповідно до документа, що посвідчує особу.
При цьому, якщо адреса місця проживання відрізняється від адреси реєстрації місця проживання, яка зазначена у документі, що посвідчує особу, то необхідно заповнювати рядок «Адреса фактичного місця проживання» на підставі таких документа, наприклад: довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи; довідки, що підтверджує місцеперебування громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території або переселилися з неї, договору оренди майна.
Також нагадуємо, що Заяву про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб-платників податків за ф. № 5ДР через Електронний кабінет.
Вхід в приватну частину Електронного кабінету можна здійснити через офіційний вебпортал ДПС: http://tax.gov.ua, при цьому платник податків самостійно обирає Центр обслуговування платників, де бажає отримати документ, що засвідчує реєстрацію у ДРФО.
Для приєднання до заяви за ф. № 5ДР сканованих копій документів, що посвідчують особу та інших документів, які підтверджують зміни облікових даних, платнику необхідно використати закладку «Додатки» та обрати «Документ довільної форми» (формат файлу pdf/jpg із обмеженням розміру не більше 2МБ).
Контролюючий орган видає реєстраційний номер облікової картки платника податків в термін протягом 3-х робочих днів.
Для отримання реєстраційного номера облікової картки платника податків необхідно особисто звернутися до податкового органу, який був самостійно обраний під час заповнення заяви за ф. № 5ДР та пред’явити паспорт з відміткою про місце реєстрації

Електронний кабінет - зручне та надійне звітування

Нагадуємо, що для формування та надсилання документів звітності в електронній формі платник може скористатися Електронним кабінетом (cabinet.tax.gov.ua).
Меню «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету надає можливість платникам податків створити електронні документи звітності, перевірити, підписати та надіслати в електронному вигляді до контролюючих органів.
Вкладка «Вхідні» меню «Вхідні/вихідні документи» надає доступ до квитанцій щодо приймання та обробки надісланого електронного документа контролюючим органом.
Переглянути подану звітність, незалежно від способу її подання, включаючи звіти, подані на паперових носіях, можна скориставшись меню «Перегляд звітності» приватної частини Електронного кабінету.




Буський сектор організації роботи
управління організації роботи ГУ ДПС у Львівській області
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.