ОДПІ
14:40, 13 березня 2018
846
10

Фахівцями податкової надано понад 1 тисячу адмінпослуг

Фахівцями податкової надано понад  1 тисячу адмінпослуг
Gazeta
Фото: НУС

З метою забезпечення комфортних умов для платників податків у Золочівськомувідділенні Буської ОДПІ функціонує Центр обслуговування платників, в якому надаються адміністративні, консультативні та інформаційні послуги. Впродовж двох місяців поточного року відвідувачам Центру надано 9651 послугу з них 1153 адміністративних. Про це повідомив представників місцевих ЗМІ керівник відділення Роман Денис.

Найбільш затребуваними були такі адміністративні послуги, як: видача громадянам карток платників податків з присвоєнням реєстраційного номера платника - 543 та отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб про суму виплачених доходів та утриманих податків – 89. Також реєстрація книг обліку доходів платникам єдиного податку -75, реєстрація платників єдиного податку - 34, надання витягу з реєстру платників єдиного податку -31, реєстрація РРО - 59 та реєстрація книг обліку розрахункових операцій -112.

Р. Денис зазначив, з метою інформування про зміни в податковому законодавстві, в Центрі обслуговування для зручності відвідувачів розміщена тематична друкована продукція, оформлено інформаційні та тематичні стенди, що містять зразки заповнення заяв, податкової звітності, актуальну інформацію з питань оподаткування. Нагадав, що до 1 травня триває кампанія декларування доходів за 2017 рік та запросив громадян, які мають обов’язок перед державою, вчасно задекларувати свої доходи.

 

Cектор організації роботи Буської ОДПІ
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (10)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.