ОДПІ
13:54, 14 грудня 2017
634
0

В Центрі обслуговування платників надано більше 6 тисяч адміністративнихь послуг

В Центрі обслуговування платників надано більше 6 тисяч адміністративнихь послуг
Gazeta
Фото: НУС

З початку року у Центрі обслуговування платників Золочівського відділення Буської ОДПІ громадянам та представникам бізнесу надано 33761 послугу, з них 6314 – адміністративних. Про це повідомила головний державний інспектор відділення Ірина Лазорчик.

Серед найбільш запитуваних залишаються послуги з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків та відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків. Так, за січень - листопад п.р. громадянам було видано 690 та 2607 таких документів відповідно.

Також надано 324 витяги з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 341 платника єдиного податку та 437 книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, видано 108 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної фіскальної служби.

Крім цього, спеціалісти Центру оформили 538 розрахункових книжок, 338 книг обліку розрахункових операцій та зареєстрували 44 реєстратори розрахункових операцій.

Також І. Лазорчик нагадала, що окрім надання адміністративних послуг, у ЦОП можна отримати консультації та інформацію щодо діючої системи оподаткування, адміністрування єдиного внеску, нарахування та сплати податків, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, платіжних документів на перерахування належних податкових платежів, користування електронними сервісами фіскальної служби.

 

Cектор організації роботи Буської ОДПІ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.