ОДПІ
16:19, 19 вересня 2017
534
0

Про застосування податкового законодавства у податковій

Про застосування податкового законодавства  у  податковій
Gazeta
Фото: НУС

Фахівцями Золочівського, Перемишлянського відділень Буської ОДПІ проведено семінар для юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців з актуальних питань податкового законодавства.

В ході заходу присутнім роз’яснили актуальні питання застосування спрощеної системи оподаткування, зокрема, наслідки перевищення платниками єдиного податку встановленого обсягу доходу. Нагадали зміни в оподаткуванні підприємців на загальній системі оподаткування.

Активне обговорення викликало питання функціювання системи автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних та розрахунків коригування критеріям оцінки ступеня ризиків. Проінформовано про правильність заповнення та подання Повідомлення щодо подачі документів про підтвердження реальності здійснення операцій по відмовленим податковим накладним, Таблиці даних платника, наданіДФС України в листі від 06.09.2017 №2723/99-99-07-05-01-18.

Також звернуто увагу присутніх на прийняті нормативні документи, які набрали чинності у вересні п.р, зокрема, зміни до Порядку надіслання контролюючими органами податкових повідомлень-рішень платникам податків( №658 від 21.07.2017), до Порядку направлення контролюючими органами податкових вимог платникам податків (№610 від 30.06.2017), оновлений довідник типів об’єктів оподаткування.

На завершення заходу присутнім нагадали про електронні сервіси ДФС України та надали відповіді на запитання присутніх.

 

 

Cектор організації роботи Буської ОДПІ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.