ОДПІ
17:27, 08 червня 2017
602
0

Про застосування податкового законодавства розповіли у податковій

Про застосування податкового законодавства розповіли у податковій
Gazeta
Фото: НУС

В Золочівському відділенні Буської ОДПІ відбувся семінар - практикум з актуальних питання оподаткування фізичних осіб-підприємців та новації податкового законодавства.

Серед висвітлених питань – застосування загальної та спрощеної систем оподаткування,реєстрація РРО, майнові податки з громадян та використання електронних сервісів ДФС України.

В ході заходу проінформовано про зміни до форм декларацій платника єдиного податку, внесені наказом Мінфіну України від 17.03.2017 №369 та чинні з 5 травня п.р. Зокрема, до декларації для ФОП:

- ставки податку, що застосовують підприємці третьої групи, зазначені у розділах ІV та V декларації, змінено з 2% і 4% на 3% та 5% відповідно;

- рядок 15 розділу VI декларації доповнено виноскою, якою визначено, що якщо підприємець уточнює період, який був до запровадження нової форми декларації, то у цьому рядку потрібно зазначати суму єдиного податку із рядка 29 декларації, затвердженої наказом Мінфіну України від 21.12.2011 №1688 «Про затвердження форм податкових декларацій платника єдиного податку».

На завершення зустрічі платникам нагадали про мінімальні гарантії в оплаті праці та відповіли на запитання присутніх.

Cектор організації роботи Буської ОДПІ
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.