ОДПІ
15:23, 20 грудня 2016
735
0

На зустрічі з бізнесом обговорили новації податкового законодавства

На зустрічі з бізнесом обговорили новації податкового законодавства
Gazeta
Фото: НУС

 

В Золочівському відділенні Буської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області відбулась зустріч керівника відділення Романа Дениса з представниками бізнесу. Предметом заходубуло обговорення новацій у податковому законодавстві, стабільне наповнення бюджетів усіх рівнів, проблемні питання, які виникають у роботі суб’єктів господарювання.

Розпочинаючи спілкуваннякерівник фіскальної служби зазначив, що у зв’язку з постійними змінами податкового законодавства у суб’єктів господарювання виникає чимало запитань до податківців, тому проведення роз’яснювальних заходів відіграє важливу роль у процесі якісного обслуговування платників.

В ході зустрічі посадовець проінформував про цьогорічні надходження до бюджетів усіх рівнів та надав фахові роз'яснення щодо застосування податкових нововведень.

Крім цього, платників повідомлено про зміни до законодавства, які наберуть чинності у січні 2017 року, зокрема, зміни до форми декларації про майновий стан і доходи, щовводяться на виконання наказу Мінфіну України від 15.09.2016 №821; подання оновленої декларації акцизного податку не пізніше 20 січня 2017 року за грудень поточного року, у зв’язку з набранням чинності наказу Міністерства фінансів України від 26.09.2016 № 841.Також проінформували про новації законодавства, запропоновані законопроектами №5368 (про внесення змін до Податкового кодексу України), № 5130 (про внесення змін до деяких законодавчих актів України) та надали відповіді на поставлені запитання.

 

 

Cектор організації роботи Буської ОДПІ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.