ОДПІ
17:31, 07 листопада 2016
609
0

Діалог за круглим столом

Діалог за круглим столом
Gazeta
Фото: НУС

В Золочівському відділенні Буської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області у форматі «круглого столу» відбулась зустріч фахівців податкової інспекції з представниками бізнес-спільноти.

У ході засідання учасникам розповіли про підсумки діяльності відділення за січень-жовтень 2016 року, легалізацію робочих місць та новацій в податковому законодавстві. Акцентовано увагу на своєчасній сплаті податків, зборів та платежів до бюджету, особливо щодо сплати ПДВ.

Під час заходу відбулася дискусія на тему виплати легальної заробітної плати. Адже, незважаючи на зниження ставки ЄСВ, деякі роботодавці продовжують приховувати реальні заробітки своїх працівників. Тож фахівці фіскальної служби закликали платників працювати тільки у правовому полі, не порушуючи законодавство про працю.

Також платників проінформовано про зміни до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств, внесені наказом Міністерства фінансів України від 08.07.2016 № 585; про зміни до Порядку складання звіту з ЄСВ та Інструкції про нарахування ЄСВвідповідно до наказу Мінфіну України від 07.09.2016 №813. Нагадали про застосування електронних сервісів від ДФС України, які розміщені на веб-порталі відомства.

На завершення заходу всі присутні отримали вичерпні відповіді на свої запитання та мали можливість обговорити проблемні питання, які виникають під час ведення бізнесу.

 

Cектор організації роботи Буської ОДПІ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.