ОДПІ
16:44, 03 жовтня 2016
508
0

Зустріч із студентами у фіскальній службі

Зустріч із студентами  у фіскальній службі
Gazeta
Фото: НУС

Нещодавно студенти економічного факультету Золочівського коледжу Львівського національного університету завітали до Центру обслуговування платників Золочівського відділення Буської ОДПІ.

Зустрілась з майбутніми бухгалтерами провела завідувач сектору обслуговування платників Ірина Лазорчик, яка розповіла про роботу фіскальної служби, її функції, завданнята сучасні сервіси. Під час спілкування зі студентами посадовиця підкреслила, що у Центрі обслуговування платників створено максимум зручностей для платників: консультації фахівців, швидке обслуговування, кваліфікована допомога.

Студенти мали можливість ознайомитися зі структурними підрозділами інспекції, зразками податкових документів та наглядно побачити клопітку роботу працівників контролюючого органу з платниками податків.

І.Лазорчикнаголосила на важливості виховання податкової культури у платників податків та встановлення з ними дійсно партнерських відносин, а також зазначила, що для роботи в контролюючих органах у молоді повинні бути не тільки фахові знання, але й високі морально-етичні якості.

Наприкінці зустрічі студенти висловили подяку за цікаву лекцію та виявили бажання на подальше спілкування в такому ж форматі.

 

Cектор організації роботи Буської ОДПІ
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.