ОДПІ
13:27, 24 березня 2016
651
0

В Головному управлінні ДФС Львівщини підписано Меморандум про співпрацю з Громадською організацією «Центр сприяння розви

В Головному управлінні ДФС Львівщини підписано Меморандум про співпрацю з Громадською організацією «Центр сприяння розви
Gazeta
Фото: НУС

22 березня відбулося підписання Меморандуму щодо співпраці Головного управління ДФС у Львівській області, Львівської митниці ДФС та Громадської організації «Центр сприяння розвитку бізнесу». На урочистому підписанні були присутні начальник Головного управління ДФС у Львівській області Ігор Кондро, начальник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук та директор громадської організації «Центр сприяння розвитку бізнесу» Олександр Волков.

Співпраця в межах Меморандуму буде здійснюватись у напрямах двосторонніх консультацій з актуальних питань податкового та митного законодавства, участі в роботі Громадської ради при ГУ ДФС у Львівській області.

Заплановано проводити спільні конференції, семінари та інші заходи, в тому числі за участі викладачів, фахівців і консультантів, створювати спільні групи експертів для вирішення конкретних завдань тощо.

 

Довідково:

Громадська організація «Центр сприяння розвитку бізнесу» (далі - ЦСРБ) почала свою діяльність у 2002 році як молодіжна громадська організація «Молодий Львів». Метою створення такого об’єднання стало бажання допомогти молоді, а саме – реалізувати та підтримати її творчі та креативні ініціативи, а на сьогодні метою є сприяння та покращення бізнес-клімату у регіоні, впровадження європейських стандартів у веденні бізнесу.

Завдання ЦСРБ: підтримка бізнес ініціатив членів – координація взаємовідносин членів з органами державної влади – формування та поширення принципів етики в господарській діяльності.

ГО «Центр сприяння розвитку бізнесу» успішно допомагає підприємцям у налагодженні бізнес-контактів з Польщею, Чехією, Іспанією, Німеччиною, Швецією. Члени ЦСРБ беруть участь у ділових поїздка, виставках, індивідуальних зустрічах у форматі «Бізнес для бізнесу» (В2В), конференціях та семінарах, організованих професійною командою ЦСРБ, відстоюють інтереси членів завдяки постійний участі у громадських радах при урядових установах.

ГДІ з питань організації роботи

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.