ОДПІ
12:19, 27 листопада 2015
916
0

Керівник ГУ ДФС у Львівській області Ігор Кондро відвідав Золочівську ОДПІ

Керівник ГУ  ДФС  у Львівській області Ігор Кондро відвідав  Золочівську ОДПІ
Gazeta
Фото: НУС

26 листопада в Золочівській ОДПІ відбулась виїзна нарада начальника Головного управління ДФС у Львівській області Ігоря Кондра.

В ході зустрічі обговорювалися критичні зауваження щодо діяльності інспекції, шляхи їх вирішення та підвищення ефективності роботи структурних підрозділів податкової служби.

Ігор Володимирович поінформував про завдання, поставлені перед Золочівською ОДПІ та підкреслив, що для забезпечення їх виконання, слід залучити наявні невикористані резерви для наповнення бюджету. Акцентував увагу на проведенні ефективної роботи щодо погашення податкового боргу, мінімізації діяльності нелегального бізнесу, зокрема боротьби із «податковими ямами», «транзитами», уникнення можливості маніпулювання з ПДВ, аналізу адекватності росту сплачених податків (задекларованого ПДВ та прибутку), збільшення обсягів виробництва або продажу, підвищення рівня податкового навантаження, контролю за реалізацією, обігом підакцизних товарів та іншими схемами ухилення від сплати податків. Окремий акцент керівник зробив на виплаті роботодавцями заробітної плати менше законодавчо встановленого рівня та зупинився на заходах, які вживаються ОДПІ щодо легалізації заробітної плати.

 

За результатами наради вказано на недоліки в організації роботи та наголошено на чіткому виконанні поставлених завдань.

 

 

ГДІ з питань комунікацій

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.