ОДПІ
12:49, 18 листопада 2015
742
0

Про перерахування зайво зарахованих коштів в системі електронного адміністрування ПДВ

Про перерахування зайво зарахованих коштів в системі електронного адміністрування ПДВ
Gazeta
Фото: НУС

Золочівська ОДПІ повідомляє, що у разі, якщо платник податку виявив бажання зайво зараховані кошти на рахунок в системі електронного адміністрування ПДВ перерахувати до бюджету чи на поточний рахунок, то такий платник податку зобов’язаний заповнити та подати у складі податкової декларації з податку на додану вартість Заяву про повернення суми бюджетного відшкодування та/або суми коштів на рахунку у СЕА платника податку, що перевищує суму, яка підлягає перерахуванню до бюджету (Д4).

В такому випадку у додатку (Д4) платник податку зобов’язаний заповнити таблицю про відомості щодо суми коштів на рахунку у СЕА, що перевищує суму, яка підлягає перерахуванню до бюджету.

Всі графи таблиці про відомості підлягають обов’язковому заповненню, незалежно від того, який напрямок перерахування коштів вказаний платником у текстовій частині під таблицею про відомості додатка (Д4).

Особливості заповнення додатка 4 викладені у листі ДФС від 09.10.2015 №37545/7/99-99-19-03-02-17, який розміщено на офіційному веб-порталі відомства.

 

ГДІ з питань комунікацій
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.