ОДПІ
12:44, 18 листопада 2015
805
0

Скористайтесь правом на податкову знижку до кінця року

Скористайтесь правом на податкову знижку  до кінця  року
Gazeta
Фото: НУС

Золочівська ОДПІ нагадує, що прийом податкових декларацій від громадян на отримання податкової знижки за підсумками 2014 року здійснюється до кінця цього року.

Право на отримання податкової знижки мають громадяни, які в 2014 році отримували дохід у вигляді заробітної плати та понесли витрати зі сплати коштів за навчання закладам освіти, процентів за іпотечним кредитом;страхували себе або членів своєї сім`ї; понесли витрати на оплату допоміжних репродуктивних технологій, на оплату вартості державних послуг, пов'язаних з усиновленням дитини та інш. (п.166.3. ст.166 ПКУ).

Тобто, щоб скористатися таким правом, громадянину необхідно до 31 грудня 2015 включно подати до податкової інспекції за місцем проживання (реєстрації) річну податкову декларацію про майновий стан і доходи та додаток 6 до неї. Крім того, необхідно зібрати всі підтверджуючі документи, які пов’язані з понесеними у звітному році витратами, а саме: платіжні та розрахункові документи (квитанції); договори, що ідентифікують надавача послуг і їх отримувача; документи, що підтверджують особу отримувача знижки (паспорт) та ступінь споріднення (свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб) при відшкодуванні витрат за членів сім`ї першого ступеня споріднення; довідку про отримані у звітному році доходи.

 

Додаткову інформації можна отримати в Центрі обслуговування платників Золочівської ОДПІ, або за телефоном (265) 7-10-34.

 

ГДІ з питань комунікацій
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.