---
17:03, 21 серпня 2015
707
0

Обов'язково повернемось

Обов'язково повернемось
Gazeta
Фото: НУС

Минулого тижня у відпочинковому таборі «Сокіл», що біля села Сасів завершився фантастичний, повчальний церковний табір «Тавор», який був організований священиками УГКЦ о. М. Городиським та о. Р. Кісілем при допомозі згромадження сестер Св. Йосафата та команди аніматорів зі Львова. В таборі взяли участь близько 100 дітей та молоді з 20 різних парафій Золочівщини та інших районів.

Це було справді фантастично, як діляться з нами діти. Адже вони навчалися любити Бога, маму, тата, дізналися, що гріх – це справді погано. І ще багато іншого дізнавались на чудових науках від отця Романа, отця Михайла, сестри Климентії та аніматора Олі. Тому, на думку дітей, вони щосили відпочивали, гарно проводили час в групах з досвідченими аніматорами, гралися на цікавих майданчиках, почерпнули інформацію у школі виживання від експертів з медичної допомоги, стрільби, туризму, дзюдо та військової підготовки. Також активно відпочивали разом на естафетах, великій грі, грали у волейбол, футбол, багатьох інших розважальних конкурсах, повчаннях та іграх. Кожного дня були богослужіння та сценки минулого дня. Протягом дня також навчались на науках і розважалися на майданчиках, повчались в групах з аніматорами: готували представлення, говорили компліменти Богу, писали лист –«повернення блудного сина» та багато цікавого і корисного почерпнули в затишку в групах з аніматорами. У вечірні години надавався час на щоденник, де діти змогли записати всі прожиті емоції протягом дня. Потім була казочка, в якій розповідались життєві історії людства. Також всі щиро вдячні тим, хто забезпечував їх добрим харчуванням. Своїми емоціями, почуттями ділиться священик УГКЦ о. Михайло Городиський: «Цей час був справді даром Божим. Тому хотілося б щиро подякувати усім людям доброї волі, які в найменший спосіб допомогли в його організації та проведенні. Думаю, що він надовго залишиться в наших серцях». 

Таня Іванова також відпочивала у таборі: «Хочемо повернутись назад у ті дні, коли ми усі сиділи на науці, молитві, на сніданку чи вечері... Не спали ночами... Не могли одне з одним наговоритись... Обливання, дискотека, «королівська ніч»... «ТАВОР». Любимо. Скучаємо. Пам‘ятаємо. Обов‘язково повернемось».

Це було дуже феноменально адже таких емоцій як у таборі «Тавор» ще не було. Тому діти хочуть подякувати усім, хто до цього табору доклав зусилля, а саме: священикам отцю Роману та отцю Михайлу, сестрі Климентії, найулюбленішим аніматорам Ірині, Ярині, Андрію, Назару, Михайлу, Олі, Уляні, Володі, Мар‘яні та Соломії.

На згадку про табір  кожен отримав Біблію, вервечку та «Лист від Бога».

 

 

Віталій ЩУР

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.