Політика
22:37, 04 вересня 2014
1470
0

Микола катеренчук: "перемога можлива лише за участі кожного з нас."

Микола катеренчук:
Admin
Фото: НУС

23-ій рік незалежності, який ми відзначаємо сьогодні, видався насиченим, важким та незвичним. Ми пережили Майдан, Революцію Гідності, втрату Небесної сотні. Ми продовжуємо втрачати кращих своїх героїв, котрі відстоюють незалежність України від посягань російського агресора. Чи не щодня ми отримуємо кричущі факти про зраду чиновників, правоохоронців та військових, що засвідчує про глобальне паразитування суспільства на всіх його щаблях. Але саме сьогодні ми переродилися, бо усі ці черви вилазять назовні із змужнілого тіла держави Україна. Україна оновлюється і буде могутньою.

Я щиро вітаю усіх нас із новим Днем незалежності. Після майже 23-річного летаргічного сну українці прокинулися і в боях здобувають свободу від рабства, корупції та проходять шлях до миру та процвітання. Бажаю усім нам, аби цей шлях ми пройшли швидко і без подальших людських втрат.

Ми мусимо бути єдиними і згуртованими, докладати зусиль для перемоги, усвідомлюючи, що вона можлива лише за участі кожного з нас. Кожен прийдешній день має розпочинатися із запитання: що я особисто зробив сьогодні для перемоги? Іншого шляху у нас не має. «Все для фронту, все для перемоги!» – сьогодні актуально, як ніколи.

Бажаю усім нам аби мир, злагода та спокій прийшли у наші оселі, а розповіді про бойові подвиги українців-патріотів більше ніколи не довелося повторювати нам і нашим дітям у справжньому житті.

Слава Україні!

За матеріалами

прес-служби

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.