Політика
23:12, 03 вересня 2014
1675
0

Військовим передано нові топографічні карти від "Громадянської позиції"

Військовим передано нові  топографічні карти від
Admin
Фото: НУС

«Громадянська позиція» передала в зону АТО нові топографічні карти для наших військових – як в електронній, так і в класичній друкованій версіях.

Три тижні тому на прохання  добровольчого батальйону «Донбас», що надійшло до Анатолія Гриценка, активом «Громадянської позиції» у стислі терміни було організовано розробку та виготовлення нових топографічних карт.

Версія карт надсучасна – 2014 року. В їх розробці взяли участь провідні вітчизняні підприємства, що спеціалізуються у цій сфері. Робота була виконана виключно на волонтерських засадах, включаючи фінансування.

 Це – карти найбільших міст та прикордонних районів Донбасу, в т.ч. міста Донецьк, Луганськ, Горлівка, інші гарячі точки зони АТО та детальні карти Донецької і Луганської областей в цілому.

Перші «сигнальні» примірники карт протягом останніх двох тижнів вже пройшли випробування на передовій  – від військових надійшли позитивні відгуки.

Близько 1000 комплектів топокарт «Громадянською позицією» вже передано військовим підрозділам Збройних Сил України, прикордонникам, батальйонам Територіальної оборони, добровільним військовим формуванням.

Зараз доопрацьовуються карти інших важливих для сил АТО міст і районів Донбасу, найближчим часом їх також буде передано за призначенням

  

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.