Укрaїнa
01:27, 10 вересня 2014
1225
0

Бойовики через кілька годин планують прорив до Лисичанську - комбат "Луганська"

Бойовики через кілька годин планують прорив до Лисичанську - комбат
Admin
Фото: НУС
Розвідувальна рота батальйону виявила велике скупчення військової техніки противника.

У ніч на 10 вересня близько 4:00 російські бойовики планують прорив з боку міста Первомайська на місто Лисичанськ. Про це заявив командир батальйону "Луганськ-1" Андрій Левко.

"Порушується підписане перемир'я. Розвідувальна рота батальйону "Луганськ-1" виявила велике скупчення ворожої техніки", - зазначив Левко.

Раніше батальйон "Луганськ-1" затримав двох зенітників армії РФ. Зенітна установка була знищена.

Попередження щодо прориву також опублікував на своїй сторінці в Facebook заступник командира батальйону "Азов" Ігор Мосійчук.


Нагадаємо, під Луганськом 7 вересня була зафіксована колона військової техніки російської армії, у тому числі, танки і новітні зенітно-ракетні комплекси.

Читайте также: ОБСЄ зафіксувала порушення перемир'я бойовиками - МЗС


Як повідомив спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Польовий, в Луганській області на північний схід від селища Північний зафіксовані колони бронетехніки і військових вантажівок, в тому числі, російські танки Т-72ВМ, зенітно-ракетні комплекси "Стріла-10" і новітні російські зенітно-ракетні комплекси типу "Витязь".

Також повідомлялося, що російська армія розгорнула підрозділ ППО біля кордону з Україною в районі населеного пункту Куйбишеве Ростовської області на кордоні з Україною для контролю за сходом Луганській і північчю Донецької областей.

Варто додати, що НАТО в останні дні також фіксує збільшення військ РФ на Донбасі.


Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.