Укрaїнa
14:26, 12 вересня 2014
1490
0

О восьмій вечора – щоденна всенародна молитва за мир в Україні

О восьмій вечора – щоденна всенародна молитва за мир в Україні
Admin
Фото: НУС

«Закликаємо усіх українців – малих і великих – об’єднатися щовечора о 20-ій годині у спільній молитві за витривалість та швидке повернення додому з перемогою наших військових, одужання поранених, визволення полонених та мир в Україні. Також просимо у Бога мудрості і здоров’я для військових командирів та якнайшвидше очищення України від терористів та чужої армії», – з таким закликом звертається до усіх українців голова громадської ініціативи «Матері мобілізованих» Ліда Котеляк. Один з її трьох синів, як і тисячі інших українських чоловіків, мобілізований в АТО.

Ліда Котеляк просить усі сім’ї щовечора, о 20 годині, на кілька хвилин відкласти справи та усією родиною помолитися за наших військових та мир в Україні. Для цього не потрібно багато: стати родиною вдома перед іконами, зупинити авто, коли ви в дорозі, і помолитися.

Голова ГІ «Матері мобілізованих» публічно закликає також усі радіостанції та телеканали щодня, о 20 год., до настання миру в Україні транслювати на своїх хвилях молитву «Отче наш».

 «Молитва  має велику силу, віра може зрушити гори, а одночасна молитва об’єднає та допоможе нам у тилу та військовим у зоні АТО разом легше пережити ці випробування війною», – каже пані Котеляк.

Мирослава ГОНЧАР

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.