Укрaїнa
14:38, 09 вересня 2014
2120
0

Звернення матерів мобілізованих українських військових, усіх українців до російських матерів, чиї сини нині воюють в Україні

Звернення матерів мобілізованих українських військових, усіх українців до російських матерів, чиї сини нині воюють в Україні
Admin
Фото: НУС

Шановні російські матері!

І українські, і російські військові – солдати та офіцери нині гинуть на сході України, тисячі отримують поранення, сотні потрапляють у полон. І для наших, і для ваших синів,  – це фізичні та психологічні травми.

Пропонуємо Вам об’єднатися і разом зупинити війну. Раз і назавжди!

Цього тижня маленькі українці і росіяни пішли до першого класу. Такими ж зовсім недавно були і ваші сини: допитливими та спраглими нових знань. Невже Ви, стоячи на їхньому першому дзвонику, мріяли про те, що Вашого сина називатимуть окупантом, а він відчуватиме на собі ненависть всього українського народу?! Вашим синам дали в руки зброю і примусили стріляти у сусідів замість виконувати почесну місію справжнього Чоловіка із захисту рідної землі!

Ми переконані, що не такої долі ви хотіли для своїх дітей.

Ми знаємо, що матері – це сила, і ми разом можемо зупинити війну.

Ми, українські матері, об’єдналися у громадський рух «Матері мобілізованих»: допомагаємо своїм дітям на фронті, дбаємо про їхні сім’ї у тилу.  Для нас ця війна Священна, бо вона Визвольна. На нашій землі не можуть розгулювати ані професійні військові інших країн, ані терористи-найманці. 

Ми, матері українських воїнів, об’єдналися. Наш рух налічує сотні тисяч матерів, батьків, дружин та наречених захисників України. Ми підтримуємо одна одну морально та юридично. Ми збираємо речі і провізію, і передаємо їх на фронт, допомагаємо сім’ям мобілізованих та добровольців. Ми знаємо, що у цій війні ми переможемо.

Питання – у ціні цієї перемоги. А ціна – це життя та здоров’я наших і ваших синів.

Ми пропонуємо Вам, Комітету солдатських матерів Росії, співпрацю.

Просимо: докладіть максимум зусиль для того, аби ті з ваших синів, котрі вже приступили до виконання злочинних наказів на території України, повернулися додому. А ті, кого збираються відправити зі зброєю в руках в Україну, не їхали воювати. Бо це не їхня земля і не їхня війна.

Закликаємо вас разом зупинити ці криваві жнива горя і смерті на сході України.

Ми народжували, ростили і виховували синів не для війни!

Від імені громадського руху «Матері мобілізованих»

Народний депутат України

Ліда КОТЕЛЯК

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.