Новини Золочівщини
17:37, 26 вересня 2014
1242
0

Разом з командою з майдану вперед до перемоги

Разом з командою з майдану вперед до перемоги
Admin
Фото: НУС

З’їзд «Народного фронту» довірив Ліді Котеляк, народному депутату України, голові ГІ «Матері мобілізованих» знову виборювати перемогу на виборах у рідному 123-ому виборчому окрузі на Львівщині – Перемишлянський, Миколаївський, Золочівський райони та Новий Розділ.

– Я довіряю Ліді Котеляк. Такі депутати-державники у Верховній Раді завжди на вагу золота, – сказав на з’їзді «Народного фронту» прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Команда «Народного фронту» – це люди, які по горизонталі та вертикалі творили сторінки історії Революції Гідності у листопаді 2013 – лютому 2014 років: Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов, Андрій Парубій, Арсен Аваков, Людмила Денісова. Тетяна Чорновол та інші.

– Ці люди знають мене, а я знаю їх. Кажуть, що справжність людини проявляється у стресових ситуаціях. У дні найжорстокішого протистояння на Майдані я бачила цих людей у дії, так само як вони і мої виборці мене, – каже Ліда Котеляк про висування її кандидатури для балотування на виборах до Верховної Ради України, які відбудуться 26 жовтня цього року.

Разом з тим Ліда Котеляк закликає усіх однодумців приєднатися до роботи у команді Громадської ініціативи «Матері мобілізованих», бо допомога військовим і їх родичам у тилу – то питання державної ваги і самопожертви кожного з нас.

Мирослава ГОНЧАР

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.